Twiss International heeft in 2019 een intentie verklaring voor samenwerking getekend met NLinBusiness.

Twiss International heeft in 2019 een intentie verklaring voor samenwerking getekend met NLinBusiness. De samenwerking is er op gericht om gezamenlijk inspiratie sessies voor het MKB te organiseren en bij voldoende belangstelling kleinschalige en doelgerichte ondernemersreizen naar Vietnam op te zetten en op te volgen. Daarbij gaat het om missies met ca. 10-15 ondernemers per keer, waarbij gerichte matchmaking tussen Nederlandse en Vietnamese bedrijven centraal staat.

De mogelijkheid wordt opengehouden dit te combineren met andere Aziatische steden (Kuala Lumpur of Bangkok), dan wel afzonderlijke reizen naar deze steden te organiseren

Op 3 september organiseerden NLinbusiness en Twiss International in samenwerking met de provincie Drenthe, Rabobank Noord en de exportclub Noord een inspiratie bijeenkomst voor ondernemers die meer willen weten over zaken doen in Vietnam.

Op 17 oktober 2019 organiseren we een soortgelijke inspiratie bijeenkomst Vietnam bij There in Leeuwarden, in samenwerking met WTC Leeuwarden. Via deze link naar de aanmeldpagina van ons evenement van 17 oktober aanstaande in There te Leeuwarden kunt u zich aanmelden.

Voorlopig programma
17.15: Inloop
17.30: Voorstelrondje
17.35: Wat kan NLinBusiness voor je doen?
Door Jeroen Haver van NLinBusiness
17.45: Wat moet je weten over de handel en zakencultuur van Vietnam?
Door Simon Dousma van Twiss International
18.00: Ondernemers over hun ervaringen in Vietnam:
2 Vietnamese ondernemers (kleine delegatie aanwezig uit Vietnam)
2 Nederlandse ondernemers (lessen uit de praktijk, do’s en don’ts)
19.00: Einde

Praktische informatie
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan tot en met 15 oktober 2019. Tijdens de bijeenkomst wordt een soep-en-broodjes maaltijd aangeboden.

Ken jij in jouw netwerk ondernemers die zakendoen in Vietnam die hierover graag vertellen; laat het ons weten! Vragen? Neem contact op met onze partner Twiss International via s.dousma@twissinternational.com.