SEMINAR ZAKEN DOEN IN VIETNAM

 

 

 

 

                                                                                                              

Seminar zaken doen in Vietnam

 

Datum: 31 januari 2019, van 13.30 – 17.30 uur

Plaats: Auditorium NHL Stenden, Van Schaikweg 94, Emmen

In samenwerking met

                     

Op 31 januari organiseert het International Trade Export Centre in samenwerking met Twiss International en in overleg met de gemeente Emmen een seminar over zaken doen in Vietnam. Dit seminar is bedoeld als voorbereiding op de handelsmissie die Twiss International van 4-9 maart 2019 organiseert naar Vietnam waaraan de burgemeester van Emmen deelneemt.

 

Twiss International B.V.


Voor informatie over de handelsmissie raadpleeg de website van Twiss International B.V.

http://twissinternational.com/uitnodiging-een-handelsmissie-naar-vietnam-van-4-maart-t-m-9-maart-2019-vietnam-a-world-of-opportunities/

Hier is de link naar het programma van de missie:

http://twissinternational.com/tentative-programme-of-trade-mission-to-vietnam-04-03-09-03-2019-organised-by-twiss-international-b-v

U kunt zich tot 1 februari 2019 opgeven voor de missie via:

www.twissinternational.com/vietnamhandelsmissie


Binnenkort wordt het EU-Vietnam vrijhandelsakkoord getekend. Na invoering hebben Europese exporteurs en investeerders makkelijker toegang tot de Vietnamese markt met 95 miljoen consumenten. Het akkoord omvat de afschaffing van bijna alle tarieven (meer dan 99%). Vietnam zal de tarieven vrijgeven binnen een periode van tien jaar. De EU zal de tarieven binnen zeven jaar opheffen. Direct na de inwerkingtreding van het vrijhandelsverdrag kan rond 65% van de EU goederen tariefvrij naar Vietnam worden geëxporteerd. Andersom geldt dat 71% van de Vietnamese goederen tariefvrij Europa kan worden ingevoerd.

Het seminar is met name bedoeld om deze nieuwe situatie en de kansen die nu ontstaan voor u, op een rijtje te zetten. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die al actief zijn in het buitenland en op zoek zijn naar nieuwe markten en voor ondernemers die nog niet exporteren, maar erover denken naar Vietnam te gaan exporteren of daar een zakenpartner zoeken. Ook ondernemers die producten willen importeren vanuit Vietnam zijn welkom om deel te nemen aan dit seminar en aan de missie.

Een van de ondernemers die mee geweest is met de vorige door ons georganiseerde missie naar Vietnam heeft inmiddels twee orders uit Vietnam binnen. Voor andere ondernemers die mee geweest zijn, zijn we bezig met vervolgacties om de contacten die gelegd zijn verder uit te bouwen.

Tijdens het seminar bespreken we waarom het de moeite waard is om juist nu in Vietnam zaken te doen en kunnen de deelnemers die met de missie meegaan elkaar ontmoeten.


Het programma ziet er als volgt uit:

 


Meld u hier aan voor het seminar

VoorNaam (verplicht)

AchterNaam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)